JMU-Group Oy

Luotettava kumppani kaikkiin urakoihin

JMU-Group - luotettava kumppani

JMU-Group on kahden perinteikkään rakennusliikkeen fuusiosta vuonna 2019 syntynyt yritys. Teemme rakennus- ja saneerausurakoita ammattitaidolla ja jo 20 vuoden kokemuksella. Meillä työnjälki on aina laadukasta, ja olemme vuosien saatossa palvelleet onnistuneesti lukuisia asiakkaita monipuolisissa maalaustöissä huoneisto- ja julkisivuremonteista toimitilasaneerauksiin ja teollisuushalleihin. JMU-Group työllistää tällä hetkellä yli 30 alan vahvaa osaajaa.

Toiminnassamme meille tärkeimpiä arvoja ovat viimeistelty työnjälki ja tyytyväiset asiakkaat. Kokeneiden rakennus- ja maalausalan ammattilaisten, asiantuntevan työnjohdon sekä laadukkaiden materiaalien ja korkealuokkaisten työvälineiden ja tinkimättömän asenteemme ansiosta saavutamme nämä tavoitteet jokaisessa projektissamme.  

Haluamme olla luotettava kumppani tilaajillemme. Meille se tarkoittaa sitä, että tiedetään mitä, miten sekä milloin tehdään ja sanotaan se ääneen myös tilaajalle.

Panostamme laadukkaan työn lisäksi aina myös asiantuntevaan ja joustavaan palveluun, jotta yhteistyö ja projektien suunnittelu kanssamme olisi asiakkaillemme mahdollisimman sujuvaa ja helppoa.